Interesse in Basketball

Interesse in basketbal ?

Interesse in basketbal, op zoek naar een team, of als recreant bij ons basketballen? Het kan allemaal. Vanaf 5 jaar. Klik hier voor informatie . . . >

Basketball's Cool

Bij Basketball's Cool for kids leren kinderen (5-7 jaar) spelenderwijs basketball ontdekken. Plezier staat voorop! Meer informatie . . . >

Eerste training

De trainingen beginnen op dinsdag 28 augustus 2018. Kijk bij het menu TEAMS hierboven naar je trainingstijden.

Like us on Faecbook

Facebook

Like de pagina Blue Arrows Basketball om op de hoogte te blijven en praat mee in Blue Arrows Basketball (groep)

Op 22 juni jl, namen de leden van Blue Arrows met enige weemoed afscheid van een geweldig clubbestuur , zes jaar onder leiding van Edwin Boel. De vier kanjers van dit afgelopen jaar (Edwin Boel, Renate Jongbloet,  Marcel Vader en Caroline Bulthuis) nemen wat welverdiende rust maar gelukkig staan de volgende drie nieuwe leden al in de coulissen te trappelen van ongeduld: Marco Brands (voorzitter), Henk Mulder (penningmeester) en Francesca van Beek. Wietske Schornagel is en blijft gelukkig secretaris.
(tekst gaat onder fotos verder)

Aandachtspunten zullen in de volgende vergaderingen worden besproken, maar we kunnen al wel stellen dat het clubgevoel en ook de deelname aan activiteiten wat extra aandacht zullen krijgen. Basketball is zo’n mooi spelletje en onze club heeft dit jaar prima gepresteerd. We mogen daar met z’n allen heel trots op zijn! 

Nog een paar punten uit de ALV van 22 juni:

  • Volgende week legt de TC de laatste hand aan de teamindelingen voor het komende seizoen. Deze zal dan op de website worden geplaatst. Tevens worden dan de trainingstijden bekend gemaakt. De eerste trainingsavond na de vakantie is op dinsdag 22 augustus.

  • We zijn nog op zoek naar een tweede trainer/coach om samen met Bradley Charbonneau de U12 te gaan trainen en coachen of om één van de twee trainingen te verzorgen. Heb je belangstelling hiervoor dan graag een bericht aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of Rob Hartman, tel.  06-55123411.

  • In de eerste helft van het nieuwe seizoen wordt er een scheidsrechterscursus georganiseerd. In het sportseizoen dat een lid 16 jaar wordt is men verplicht een scheidsrechterscursus te volgen en vervolgens elk jaar een beperkt aantal wedstrijden te fluiten. Op deze wijze blijft het mogelijk om voldoende gekwalificeerde scheidsrechters (eis van de NBB) bij Blue Arrows te behouden. Naast deze groep jeugdleden zijn er altijd meer scheidsrechters welkom. Opgeven voor de scheidsrechterscursus kan nu al. Wil je meedoen met de scheidsrechterscursus? Stuur ons dan een bericht via mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Fijne vakantie.

Sponsor Mixtoernooi

Wedstrijdsecretariaat

Technische Commissie

Rob Hartman

Rob

Coordinator TC
tc@bluearrows.nl

Bestuur

Marco Brands

Marco

Voorzitter
voorzitter@bluearrows.nl
Wietske Schornagel

Wietske

Secretaris
secretaris@bluearrows.nl
Henk Mulder

Henk

Penningmeester
penningmeester@bluearrows.nl
Francesca van Beek

Francesca

Bestuurslid
francesca.van.beek@bluearrows.nl