Interesse in Basketball

Interesse in basketbal ?

Interesse in basketbal, op zoek naar een team, of als recreant bij ons basketballen? Het kan allemaal. Vanaf 5 jaar. Klik hier voor informatie . . . >

Basketball's Cool

Bij Basketball's Cool for kids leren kinderen (5-7 jaar) spelenderwijs basketball ontdekken. Plezier staat voorop! Meer informatie . . . >

Wedstrijdschema

In de basketball.nl app staat de actuele informatie. Op bluearrows.basketbal-wedstrijdschema.nl kan je het volledige schema vinden.

SponsorKliks, gratis sponsoren!


Vanaf nu is het voor iedereen die Blue Arrows een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren !

 

Dinsdagavond 12 maart ontvingen we het ontluisterende bericht dat Manfred in de nacht van maandag op dinsdag plotseling in zijn slaap is overleden. Het is niet te bevatten dat Manfred er niet meer is.

Manfred was ruim 30 jaar lang een actief lid van onze vereniging. De laatste jaren lieten zijn knieën het niet meer toe om actief te zijn als speler. Als enthousiast scheidsrechter heeft hij veel wedstrijden in goede banen geleid. Hij deed dat vol overtuiging, met veel plezier en in een goede verstandhouding met spelers en coaches. Daarnaast deed hij de administratie van de vereniging en was daarin het bestuur tot grote steun. Tot het laatst was hij actief: afgelopen zondag nam hij nog bij jeugdleden de proeve van bekwaamheid als scheidsrechter af.

Hij hield van de club en de club hield van hem. In de derde helft was hij een trouwe gast. Met een goed verhaal en een gulle lach, liet hij de bitterballen graag doorkomen en organiseerde hij uitjes naar concerten.

Wij wensen iedereen veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Wij zullen hem ongelooflijk missen.

Manfred, bedankt dat je in ons leven was.
 

Wedstrijdsecretariaat

Technische Commissie

Rob Hartman

Rob

Coordinator TC
tc@bluearrows.nl

Bestuur

Marco Brands

Marco

Voorzitter
voorzitter@bluearrows.nl
Wietske Schornagel

Wietske

Secretaris
secretaris@bluearrows.nl
Henk Mulder

Henk

Penningmeester
penningmeester@bluearrows.nl
Francesca van Beek

Francesca

Bestuurslid
francesca@bluearrows.nl