In verband met het coronavirus (COVID-19) zijn alle wedstrijden (en trainingen) tot nader order geannuleerd.

Interesse in Basketball

Interesse in basketbal ?

Interesse in basketbal, op zoek naar een team, of als recreant bij ons basketballen? Het kan allemaal. Vanaf 5 jaar. Klik hier voor informatie . . . >

Basketball's Cool

Bij Basketball's Cool for kids leren kinderen (5-7 jaar) spelenderwijs basketball ontdekken. Plezier staat voorop! Meer informatie . . . >

Wedstrijdschema

In de basketball.nl app staat de actuele informatie. Op bluearrows.basketbal-wedstrijdschema.nl kan je het volledige schema vinden.

SponsorKliks, gratis sponsoren!


Vanaf nu is het voor iedereen die Blue Arrows een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren !

 

In verband met de door de overheid afgekondigde maatregelen liggen alle sportactiviteiten van de Blue Arrows tot in ieder geval 6 april stil. Wij zullen jullie nieuwe informatie versturen als de situatie wijzigt. Uiteraard conformeren wij ons volledig aan het beleid van de overheid en de bond. 

 

Als bestuur vinden we het spijtig, tegelijkertijd zijn wij doordrongen van de ernst van de situatie en hopen wij dat ook deze maatregel zal helpen in de bestrijding van het corona virus. Wij zijn er ons van bewust dat deze verregaande maatregel niet makkelijk versoepeld zal worden. En houden er dan ook rekening mee dat op deze manier het seizoen tot een raar en abrupt einde komt.

 

Wij zullen ons ondertussen blijven inzetten voor alle activiteiten die nodig zijn om ook volgend seizoen goed van start te kunnen gaan. Onder andere de vorming van de nieuwe teams is daarbij belangrijk. Door het ontbreken van de trainingen is daarmee een belangrijk moment om informatie te delen vervallen. Houd daarom de app en de mail in de gaten. Ontwikkelingen op dit vlak zullen via deze wegen worden gecommuniceerd. Voor alle leden geldt dat ze hun wensen kenbaar kunnen maken via de trainers.


Rest ons om iedereen succes en sterkte toe te wensen. Blijf gezond!
 


Marco Brands

Voorzitter Blue Arrows Basketball

Wedstrijdsecretariaat

Technische Commissie

Rob Hartman

Rob

Coordinator TC
tc@bluearrows.nl

Bestuur

Marco Brands

Marco

Voorzitter
voorzitter@bluearrows.nl
Wietske Schornagel

Wietske

Secretaris
secretaris@bluearrows.nl
Henk Mulder

Henk

Penningmeester
penningmeester@bluearrows.nl
Francesca van Beek

Francesca

Bestuurslid
francesca@bluearrows.nl