Interesse in Basketball

Interesse in basketbal ?

Interesse in basketbal, op zoek naar een team, of als recreant bij ons basketballen? Het kan allemaal. Vanaf 5 jaar. Klik hier voor informatie . . . >

Basketball's Cool

Bij Basketball's Cool for kids leren kinderen (5-7 jaar) spelenderwijs basketball ontdekken. Plezier staat voorop! Meer informatie . . . >

Team- en zaalindeling

De voorlopige team- en zaalindeling voor het seizoen 2020-2021 zijn hierboven te vinden via het menu TEAMS en je eigen team.

SponsorKliks, gratis sponsoren!


Vanaf nu is het voor iedereen die Blue Arrows een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren !

 

Het komend seizoen kampen we met een tekort aan scheidsrechters; het opleiden van spelers is daarom voor de vereniging van groot belang. In september gaat er een nieuwe 'BS2' scheidsrechterscursus van start. 

De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch deel. De theorie komt tijdens twee workshops van 2,5 uur aan bod. Praktijkervaring wordt opgedaan door het leiden van (een deel van) een wedstrijd. Dit wordt afgesloten met een praktijktoets die bestaat uit het leiden van een volledige wedstrijd. Er is geen theorie-examen. 

Het is bij Blue Arrows verplicht aan deze cursus deel te nemen als je wedstrijden speelt en in het sportseizoen (in dit geval 2020-2021) 16 jaar bent of wordt. Net als in voorgaande jaren vragen we ook jeugdspelers die in 2020 14 of 15 jaar worden om mee te doen. Zij kunnen alvast beginnen met het behalen van het spelregelbewijs, want die is ook nodig om het scheidsrechtersdiploma te verkrijgen. 

Maar iedereen in de vereniging kan natuurlijk meedoen! Heel graag zelfs. Dus als je het leuk vind om in een seizoen 2-4 wedstrijden te leiden ben je meer dan welkom om deel te nemen. Je kan je hiervoor opgeven bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Meer informatie over de data van de workshops volgt zodra het wedstrijdschema bekend is.

Wedstrijdsecretariaat

Technische Commissie

Rob Hartman

Rob

Coordinator TC
tc@bluearrows.nl

Bestuur

Marco Brands

Marco

Voorzitter
voorzitter@bluearrows.nl
Wietske Schornagel

Wietske

Secretaris
secretaris@bluearrows.nl
Henk Mulder

Henk

Penningmeester
penningmeester@bluearrows.nl
Francesca van Beek

Francesca

Bestuurslid
francesca@bluearrows.nl