Interesse in Basketball

Interesse in basketbal ?

Interesse in basketbal, op zoek naar een team, of als recreant bij ons basketballen? Het kan allemaal. Vanaf 5 jaar. Klik hier voor informatie . . . >

Basketball's Cool

Bij Basketball's Cool for kids leren kinderen (5-7 jaar) spelenderwijs basketball ontdekken. Plezier staat voorop! Meer informatie . . . >

Team- en zaalindeling

De voorlopige team- en zaalindeling voor het seizoen 2020-2021 zijn hierboven te vinden via het menu TEAMS en je eigen team.

SponsorKliks, gratis sponsoren!


Vanaf nu is het voor iedereen die Blue Arrows een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren !

 

Samen met verenigingen streeft de NBB naar een veilig sportklimaat, waarin gewenst gedrag wordt gestimuleerd en ongewenst gedrag wordt aangepakt. Hierin is onder andere aandacht voor het vergroten van spelregelkennis bij alle deelnemers aan het basketbalspelletje, maar ook het terugdringen van commentaar op de arbitrage. Eén van de middelen om dit te bereiken is via de website Basketball Masterz en het spelregelbewijs.

Met hulp van ‘Basketballmasterz’ leren basketballers, al van jongs af aan, ook de regels beter accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien brengt het beheersen van de regels voor hun team de winst dichterbij! Alle wedstrijdspelende leden worden uitgenodigd het spelregelbewijs te halen, maar voor niet wedstrijdspelende leden is het ook aan te bevelen. Het behalen van het bewijs is (nog) niet verplicht.

In bijgaande pdf staat een handleiding hoe je alle basketbalregels kan leren en het spelregelbewijs kan behalen. Het is heel leuk en leerzaam.
 

Wedstrijdsecretariaat

Technische Commissie

Rob Hartman

Rob

Coordinator TC
tc@bluearrows.nl

Bestuur

Marco Brands

Marco

Voorzitter
voorzitter@bluearrows.nl
Wietske Schornagel

Wietske

Secretaris
secretaris@bluearrows.nl
Henk Mulder

Henk

Penningmeester
penningmeester@bluearrows.nl
Francesca van Beek

Francesca

Bestuurslid
francesca@bluearrows.nl