Ga je ook mee met kamp in 2017 ?

Volgend jaar zal het kamp plaatsvinden van 3 tot en met 5 juni 2017.


Beste kampgangers,

Van 3 tot en met 5 juni 2017 gaan we met zijn allen op kamp naar een voor ons nieuwe locatie in Vierhouten. Deze geweldige locatie grenst direct aan de Veluwse heide. Inmiddels zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen van het kamp.

Groepsverblijf De Boomklever bestaat uit twee onderdelen; blokhutten om in te slapen en De Boomklever om in te recreëren en te eten. Het groepsverblijf beschikt over een eigen kampvuurplek. Op het terras van De Boomklever staan picknicktafels. Het terrein beschikt uiteraard over een eigen speelveld en een basketbalveld.

Hieronder kunnen jullie lezen hoe een en ander in zijn werk gaat.

Inschrijven en financiën

Inschrijven kan tot uiterlijk 22 april via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o.v.v. naam speler, geboortedatum, geboorteplaats, welk team, telefoonnummer waarop ouders bereikbaar zijn, eventuele bijzonderheden (medicijnen, allergieën, voedsel, gaat voor het eerst ergens alleen op stap, heeft adhd, is ’s nachts nog niet helemaal zindelijk etc).


De financiële bijdrage is €85,- per deelnemer. Deze kunnen jullie vanaf nu overmaken op rekeningnummer NL93 INGB 0004 3295 90, t.n.v. Blue Arrows o.v.v. Kamp 2017. Tevens graag de voornaam en achternaam van de deelnemer vermelden.

Wij verzoeken iedereen om uiterlijk 12 mei 2017 het geld te hebben overgemaakt.

Vervoer

We vertrekken gezamenlijk op zaterdag 3 juni 2017 om 10.00 uur vanaf sporthal Hoenderdaal naar de kamplocatie Groepsverblijf De Boomklever in Vierhouten. De vertrektijd geldt voor alle kampgangers tot 20 jaar.
We zijn op maandag 5 juni 2017 om 12.00 uur weer terug bij sporthal Hoenderdaal. De reisduur is 45 minuten voor een enkele reis.

Zowel voor de heenreis als de terugreis zijn wij op zoek naar rijouders die de kinderen op zaterdag kunnen brengen en op maandag weer kunnen ophalen. Rijouders kunnen zich opgeven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Graag erbij vermelden of u kunt brengen of ophalen en hoeveel kinderen er vervoert kunnen worden. Op een later moment zullen wij het schema van de rijouders doorgeven.

Benodigdheden

De kledinglijst en eventuele aanvullende informatie krijgen jullie op een later tijdstip.

Met vriendelijke groet,
Namens de kampcommissie
Angelique Kruis