Kom je ook op Kick-off en Mixtoernooi ?

Dit jaar was er voor het mix-toernooi een iets minder grote opkomst dan we gewend zijn, maar de sfeer was super, iedereen heeft veel gespeeld. Er was natuurlijk een taart voor de winnaars van het toernooi, maar er is ook een taart uitgedeeld aan het meest sportief spelende team. Twee kinderen; Petter van de zwarte panters en Olivier van de groene kikkers gingen er met de originaliteitsprijs vandoor.
Thea heeft in haar rol als dierenverzorger gezorgd voor een voedermoment voor team, waarop ze op gepaste wijze werden getrakteerd op iets lekkers. (zangzaad, wortels en pinda’s vonden gretig aftrek.
Blue Arrows houdt dit seizoen twee keer een Open inloop voor jeugd van 6 tot 12 jaar, en hoopt zo jeugd te enthousiasmeren voor basketball en onze club. De eerste keer was tijdens de kick-off op 5 september jl.. Van 10 tot 11 waren kinderen van 6 tot 9 jaar welkom en van 11 tot 12 uur de jeugd van 10 tot 12 jaar. Hans en Thea hebben naast bestaande leden ook de nodige nieuwe gezichten een gezellige maar vooral sportieve ochtend bezorgd. Naast een heus wedstrijdje waren er ook leuke spelletjes voor broertjes en zusjes georganiseerd.

Blue Arrows is een open club, dat wil zeggen dat je altijd bij een training binnen kan lopen en vragen of je mee kan doen.
Voor kinderen vanaf 6 tot 10 jaar kan dat het beste op woensdagmiddag om 15.00u in de sportzaal van basisschool de Kring aan de Akkerweg in Driebergen.
Ben je tussen de 10 en 12 jaar kom dan ook op woensdag naar de Kring maar dan om 16.15u.
Kinderen tussen 13 en 16 jaar ontvangen we met open armen op dinsdag om 18.00u in Hoenderdaal of om 19.15u in de sportzaal van Beukenrode onderwijs in Doorn.

Inderdaad, je kan een maand lang gratis meetrainen. Je kan je komst ook aankondigen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Eigenlijk wel zo leuk.

Schooltoernooi Partners