Op woensdag 22 februari 2017 vond het 6e schoolbasketbal toernooi van Driebergen plaats. Dit jaar deden17 teams van 6 verschillende scholen mee. Het was weer een gezellig en bont spektakel van kinderen in kleurrijke schooltenues, veel vrijwilligers, coaches en toeschouwers.

Na een vrolijke warming up, onder begeleiding van twee fitness instructrices, gingen de wedstrijden van start. Op twee grote velden speelden de teams van groep 7/8 en op 2 halve velden de teams van groep 5/6. De sfeer zat er meteen al goed in. Er werd heel fanatiek gespeeld, gecoached en aangemoedigd. De scheidsrechters zorgden dat er vooral sportief gespeeld werd en hielden de boel goed in toom. En ondanks dat iedereen toch echt voor de beker ging, was er vooral veel sportiviteit, teamspirit en plezier.
Met trots organiseren wij op woensdagmiddag 22 februari 2017 het 6e schoolbasketbaltoernooi voor de Driebergse basisscholen. Ook dit jaar is er weer veel animo! We hebben namelijk 17 teams! 

Voor meer info zie het programmaboekje (zie bijlage of open hier . . . >), mochten er nog vragen zijn, dan kan je altijd een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
         (Klik op foto voor fotoalbum)
  Afgelopen woensdag 5 Februari vond in het 3e schoolbasketbaltoernooi plaats. Het was weer een fanatastisch gezicht om c.a. 200 kinderen verdeeld over 20 teams in de sporthal te zien basketballen.
Er werd ontzettend hard gewerkt door de kinderen die met roodgloeiende wangen er alles aan deden om zo goed mogelijk te presteren in het shirt van hun eigen school.

         (Klik op foto voor fotoalbum)


Afgelopen woensdag 17 februari vond in Sporthal Hoenderdaal het 4e schoolbasketbaltoernooi plaats. Het was weer een fanatastisch gezicht om c.a. 200 kinderen verdeeld over 25 teams in de sporthal te zien basketballen.

Eerste plaats bij groep 7/8 was voor Valkenheuvel 1A en eerste plaats bij groep 5/6 was voor de Kring.
 Het allereerste scholieren Basketballtoernooi in Driebergen was een succes. Aan het toernooi op 30 november 2011 deden ruim 150 kinderen mee.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.uit Sportteam Heuvelrug heeft dit toernooi georganiseerd namens de vereniging Blue Arrows