Op woensdag 22 februari 2017 vond het 6e schoolbasketbal toernooi van Driebergen plaats. Dit jaar deden17 teams van 6 verschillende scholen mee. Het was weer een gezellig en bont spektakel van kinderen in kleurrijke schooltenues, veel vrijwilligers, coaches en toeschouwers.

Na een vrolijke warming up, onder begeleiding van twee fitness instructrices, gingen de wedstrijden van start. Op twee grote velden speelden de teams van groep 7/8 en op 2 halve velden de teams van groep 5/6. De sfeer zat er meteen al goed in. Er werd heel fanatiek gespeeld, gecoached en aangemoedigd. De scheidsrechters zorgden dat er vooral sportief gespeeld werd en hielden de boel goed in toom. En ondanks dat iedereen toch echt voor de beker ging, was er vooral veel sportiviteit, teamspirit en plezier.
In groep 5/6 waren Zonneheuvel I en Coolsma I winnaar van de poule en streden in een zinderende finale voor de eerste plaats. Zonneheuvel won en werd dus 1e. CoolsmaI op 2,  Valkenheuvel werd 3e. Een mooie beker en medaille waren zeer verdiend!

Vervolgens was groep 7/8 aan de beurt voor de finaleplaatsen. Ook hier was het spannend spel en is tot het uiterste gegaan om die felbegeerde beker binnen te halen. De uitslag: Dolfijn op 1, Zonneheuvel 2 en Vuurvogel op 3!

Voor alle kinderen was er nog een mooie bidon voor mee naar huis – gesponsord door De Rabobank - met een uitnodiging voor een maand gratis basketballen bij Blue Arrows. We hopen natuurlijk dat we weer wat kinderen hebben kunnen enthousiasmeren voor onze mooie sport.

Last but not least willen we iedereen die heeft meegeholpen heel hartelijk bedanken. Het toernooi zou niet mogelijk geweest zijn zonder alle vrijwilligers die zowel vooraf als op de dag zelf zich hebben ingezet. De scheidsrechters, tafelaars, wedstrijdbegeleiding, organiserend comité, gastheren/dames…… Dankzij jullie kijken we terug op een succesvol toernooi!

Evenementencommissie Blue Arrows
 
 
 
 

Sponsor Mixtoernooi