Het schoolbasketbaltoernooi 2018 zal plaatsvinden op woensdagmiddag 21 februari 2018 van 13:00 tot 17:30 uur in Hoenderdaal.

Anders dan voorgaande jaren

Misschien heeft u het al gehoord maar wij zijn Basketball's Cool for Kids begonnen en daarom maken we ruimte voor de kinderen uit groep 4 zodat deze ook kennis kunnen maken met basketbal. Verder hopen we door de groepen na elkaar te laten spelen ruimte te creëren voor nog meer deelnemers.

Tijdschema

  1. Groep 4: 13:00-14:00
  2. Groep 5/6: 14:30-15:45
  3. Groep 7/8: 16:00-17:30 uur

Inschrijving

Teams kunnen worden aangemeld via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Elke school kan maximaal twee teams per groep (dus groep 4, groep 5/6 en groep 7/8) inschrijven dus zes teams in totaal per school. Vorig jaar waren dit drie teams per school en we hopen hiermee tegemoet te komen met het verzoek van een aantal scholen om meer deelnemers toe te laten. Per team kunnen minimaal 7 en maximaal 10 kinderen worden ingeschreven. Voor elk team is ook een coach/begeleider nodig, dit kan een ouder of leerkracht zijn en dient door de school te worden geleverd.

Inschrijfformulier is hier te vinden . . . >  De uiterste inschrijfdatum is 31 januari 2018!

Programma en gedragsregels

Het programmaboekje ontvangen jullie uiterlijk 7 februari. Naast het programma zullen hierin ook de gedragsregels worden opgenomen. Leerkrachten en coaches zijn verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen. Wij zorgen voor scheidsrechters, wedstrijdleiding en gastdames/heren.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan horen wij het graag!.


Namens de activiteitencommissie van Blue Arrows

Jasmijn van der Wilden,
Coördinator AC, Blue Arrows
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Sponsor Mixtoernooi