De diverse meeloopstage activiteiten per comissie of bestuur zijn:

Commissies:
- Tenue Beheer: Jaarlijkse inname en uitgifte van de teamtenues
Ouderparticipatie: Verzorgt opening seizoen en coordineert contact teamouders
- Technische Commissie: verzorgt trainingsplan, inzet trainers, contacten coaches en
   teamouders, organiseert clinics, opleidingen en toernooien
Communicatie: verzorgt intern en extern berichtgeving over de club en haar leden
Sponsoring: werf en onderhoudt contacten met sponsors middels sponsorplan
Evenementen: organiseert een aantal clubevenementen, zoals toernooien, clinics
Wedstrijd&scheidsrechters: plant 2 maal per jaar wedstrijden en scheidsrechters
Ledenadministratie: draagt zorg voor registratie leden binnen club en bij de bond

Bestuur:
- Voorzitter: is aanspreekpunt club en ondersteund de commissies Evenementen,
   Sponsors en Communicatie.
- Secretaris: organiseert vergaderingen en ondersteunt de commissies
   Communicatie, Ledenadministratie en Tenuebeheer.
- Algemene Leden: ondersteunt bestuur en de commissie Ouderparticipatie,
   Technisch - en Wedstrijd&Scheidsrechtercie.

Bij deze nodigen we je uit om je aan te melden voor een meeloopstage
door je interesse te mailen naar:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Help samen de vereniging verder de toekomst in, want:

LEDEN, OUDERS, KADER EN BESTUUR ZIJN SAMEN DE VERENIGING!
LEDEN, OUDERS, KADER EN BESTUUR ZIJN SAMEN DE VERENIGING !
Deze tekst is meerdere malen gebruikt om alle betrokkenen bij de basketballvereniging bewust te laten worden van het feit dat onze vereniging bestaat door inzet van met name de vrijwilligers die de club een handje willen helpen.

Of het nu gaat om jezelf of één van jouw kinderen: Het basketbalspelletje draagt bij aan de vele ontwikkelingen zoals: zelfstandigheid, samenspel, lichaamelijk en sportmentaliteit. Het levert ook nog eens veel energie op. We dragen hieraan bij als club en dat willen we graag zo houden !

Bij deze willen we je dan ook uitnodigen om je aan te melden voor de ”meeloopstage” en zo kennis te maken met de diverse activiteiten die binnen de club worden gerealiseerd.

Zoals iedereen weet zijn tafelaars & scheidsrechters essentieel om een lekker wedstrijdje basketball te spelen. Ervaren basketballers lopen dan ook altijd even na de wedstrijd naar deze spelbegeleiders toe om ze te bedanken.
De wedstrijd commissie heeft alle wedstrijdschema’s in elkaar gezet en er samen met webmaster ervoor gezorgd dat de schema’s op de Blue Arrows website staan.

Als je alleen wilt zien wanneer je bent ingedeeld om te tafelen of te scheidsen kies je bij Team: "Geen", vul je bij Scheidsrechter of tafelaar: je naam in en klik je op "Wedstrijdgegeven tonen". Uiteraard kan je ook je eigen wedstrijden zien door bij Team: je eigen team te kiezen en en bij Scheidsrechter of tafelaar: je naam in te vullen.

Kijk dus goed wanneer je moet fluiten dan wel tafelen. Voor de jeugdteams is er ook een schema voor de rijouders. Kijk op het actuele wedstrijdschema. Indien je een keer niet kan fluiten of tafelen dien JE ZELF voor vervanging te zorgen.

Wij wensen een ieder een goed en sportief seizoen toe! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De Almeerse Schaatsvereniging (ASV) is ‘Het sportbestuur van het jaar 2008’. Naast een geldprijs van 2.000 euro wint de vereniging ‘een dagdeel Erica Terpstra’. ASV mag de invloedrijke voorzitter van NOC*NSF een dagdeel inzetten, bijvoorbeeld ter inspiratie van de vrijwilligers of voor lobbywerk bij de gemeente. Zaterdag 13 juni kwamen de circa 1000 sportbestuurders in Nieuwegein bij elkaar. Onderdeel van het congres was de verkiezing sportbestuur van het jaar 2008.

Een aantal Blue Arrows mensen waar onder Joyce de Vries, onze oud voorzitter, heeft zich hard gemaakt voor de verkiezing. Henk Diepenmaat, Hans Nieuwenhuijs en Joyce gingen zaterdag de prijs ophalen, maar helaas vielen wij niet in de prijzen. Toch is de nominatie een stimulans om met elkaar komend seizoen verder te gaan op de ingeslagen weg, en zeker weten; er komt nog een kans !

Kijk hier voor de website Sportbestuur van het jaar ...

Klik hier voor het volledige juryrapport ...

Op 15 mei jl hebben Joyce de Vries, Henk Diepenmaat, Hans Nieuwenhuijs het bestuur vertegenwoordigd ten overstaande van de jury. In de ochtend werden filmopnamen gemaakt van alle genomineerden. ’s Middags was er een informeel kennis maken met de jury en vervolgens presenteerden alle genomineerden zich aan de jury en de andere verenigingen. Een mooie gelegenheid om onze collega-concurrenten eens te horen. Er waren clubs met grote ledenaantallen en samenwerkingsverbanden tussen verschillende sportclubs uit een gemeente en een club met sport op recept. Blue Arrows was de enige vereniging die na een doorstart met een gering ledenaantal bezig was voor 5 kernen met o.a. trainers voor de klas, sportpas etc.

Henk vertegenwoordigde Blue Arrows. In zijn elevator pitch (een soort korte presentatie van 2 minuten) vertelde hij waarom Blue Arrows de titel van Sportbestuur van het jaar 2008 verdient. Na elke presentatie stelde de jury nog vragen. Na de presentaties ging de jury beraadslagen. En nu is het afwachten welk bestuur door Erica Terpstra op zaterdag 13 juni rond 12.30 uur tijdens het Nederlands Congres voor sportbestuurders genoemd zal worden als sportbestuur 2008