Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat plant, coördineert en organiseert alle wedstrijden, zij communiceert dit incl. wijzigingen i.s.m Communicatie Commissie.

Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het plannen van de wedstrijden, het regelen van de accommodaties waar de wedstrijden worden gespeeld  en het plannen van de officials (scheidsrechters, scorer en timer). Via de basketball.nl app (beschikbaar in Google Play store en Apple App store) of http://bluearrows.basketbal-wedstrijdschema.nl kan je zien wanneer de wedstrijden gepland zijn.

Sinds 1 januari 2018 wordt gebruik gemaakt van het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) om het wedstrijdverloop (scores, time-outs, persoonlijke fouten, etc.) te registreren. Na het einde van de wedstrijd en het vastleggen van het DWF zijn direct alle gegevens bij de NBB vastgelegd en kan je uitslagen en standen via de basketball.nl app bekijken.

Het wedstrijdsecretariaat gebruikt voor trainingen en wedstrijden de sporthal conform contract, penningmeester controleert de huurnota's.

  • Iris Ketting Wedstrijdsecretariaat
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Maike Wessels Wedstrijdsecretariaat
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.