Sportlink

Vanaf dit seizoen maken de Nederlandse Basketball Bond (NBB) en alle aangesloten verenigingen gebruik van Sportlink. De basis is een ledenadministratie maar het verwerkt ook de incassering van contributies alsmede de indelingen van de teams, wedstrijden en scheidsrechters. Sportlink wordt al door vele sportbonden gebruikt.

Ledenadministratie

Onze ledenadministratie (Trudy) heeft inmiddels al goed werk verricht door de conversie van de ledenadministratie te controleren en waar nodig aan te passen en de teams en coaches in te voeren.

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat (Maike en Iris) is nu bezig met het indelen van de wedstrijden, scheidsrechters en scorer/timers. Omstreeks 31 augustus is dit afgerond en beschikbaar via de Sportlink App.  Komende week ontvangen jullie hierover meer informatie.

mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)

De overgang naar Sportlink betekent ook dat het wedstrijdformulier digitaal wordt, wat betekent dat de ‘tafelaars' vanaf dit seizoen de gegevens op een tablet gaan invoeren. De coaches, scheidsrechters en scorer/timers zullen hier binnenkort meer uitleg over krijgen. Blue Arrows zal een tafelcursus organiseren zodat iedereen straks goed geïnformeerd en met vertrouwen de wedstrijdgegevens kan invoeren.