Basketball heeft alles: snelheid en veel scores. Het is een teamsport met het oog voor het individu waarin jij je fanatiek, sportief en gezellig kunt uitleven.

Bij Blue Arrows kan je vanaf 5 jaar basketballen in de kidsgroep Basketball’s Cool.
Vanaf 7 jaar zijn er mogelijkheden om te trainen of wedstrijden te spelen. Om kennis te maken kan je altijd bij een team meetrainen en sfeer proeven. De indeling bij een groep hangt natuurlijk af van de leeftijd en ook van wat je leuk vindt. Als je begint met basketballen is het slim om eerst een paar maandjes te trainen en dan kijken we samen of we je in een team kunnen laten instromen. Basketbal heeft alles; snelheid, veel scores, een teamsport met oog voor het individu, fanatiek, sportief en gezellig.
 
Het is geweldig dat steeds meer meiden belangstelling hebben voor basketbal.
Nu hebben we een aantal mixteams, maar we gaan er voor dat we in september 2018 een meidenteam hebben.
In april 2018 starten we met de training van een damesteam met als doel in september 2018 competitie te gaan spelen.

Senioren competitie en recreatief ballen
Nu speelt al een aantal dames mee met onze recreantengroep. Dit is een leuke mixgroep van 30 deelnemers. Kom eens meedoen. Je vindt het vast geweldig. Tegen een kleine vergoeding kan je de hele zomer met deze groep meedoen en natafelen op het terras van Hoenderdaal.

Onze heren trainen op dinsdagavond en spelen in de 3e klasse.Wie weet in september 2018 een 2e heren team met jouw bijdrage? Kom een paar keer gratis meedoen. 

Voor kinderen tussen 5 en 7 jaar hebben wij dus op woensdagmiddag de Basketball’s Cool groep.
Daar gaan de kinderen op een speelse manier aan de slag met een bal. Je doet eerst een paar keer gratis mee en dan koop
je een 10-rittenkaart voor € 30 om te kijken of deze sport iets is voor je zoon of dochter.
Als je een strippenkaart koopt krijg je een gratis basketbal.
 
Overigens: iedereen kan een maandje gratis meetrainen en sfeer proeven.
We trainen in Health Center Hoenderdaal, De Kring (lokatie Akkerweg), Gymzaal De Uilenburcht in Driebergen en bij Beukenrode-Onderwijs (Doorn). Zie het niet als een probleem als je in Doorn, Bunnik, Zeist of bijvoorbeeld Maarn woont. We hebben jeugdleden uit al deze plaatsen en met afspraken en carpool lukt het altijd om te komen basketballen.

Je hebt vast nog vragen. Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en we nemen snel contact met je op.
 
Nog meer weten over Blue Arrows? Kijk dan onder het hoofd informatie en vervolgens “Alles over Blue Arrows”