Beste betrokkenen bij Blue Arrows,
 

Blue Arrows draait goed en er zijn veel vrijwilligers op diverse fronten actief.
Maar,….. op een aantal kritische posities lukt het niet de vacatures ingevuld te krijgen. Met name input van de basketballers zelf is heel hard nodig.
Op 14 september hebben vertegenwoordigers van bestuur, TC en AC overleg gehad over de ontstane situatie.
 
Wij doen dan ook een dringend beroep op alle betrokkenen bij Blue Arrows om mee te blijven bouwen aan ook jouw vereniging. Hiertoe hebben wij een brief voor ouders en een brief voor spelers gemaakt. Deze zullen 27 september worden uitgedeeld, maar zijn uiteraard ook op de website te vinden.

Het is goed om hier te melden dat we vanuit Dames 1 al een zeer positieve respons hebben gekregen om een aantal extra taken op te pakken. Dat is een prachtige stimulans om er met zijn allen de schouders onder te zetten. Maar daarmee zijn we er nog niet. 

Agenda

  • 12 oktober is de deadline om je aan te melden voor een taak; dat kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of door een van ons aan te spreken.
  • 24 oktober is er vanaf 20:00 een Algemene Ledenvergadering om over de ontstane situatie en de toekomst van Blue Arrows te spreken. Bij deze alvast de uitnodiging om daarbij aanwezig te zijn.

Bestuur
Renate Jongebloet
Edwin Boel
 
Ronald Robbers (voormalig bestuurslid)
 
Technische Commissie
Elly van Steenderen
 
Namens Activiteiten Commissie
Karin Augustinus
Anoesjka van Leur