Wat voor vereniging willen we zijn?
Blue Arrows is de gezelligste vereniging van de Heuvelrug. En mocht dat niet helemaal waar zijn, zelf vinden we dat in ieder geval wel.
Maar los van de gezelligheid, wat voor vereniging willen we eigenlijk zijn? En waar willen we staan over een jaar of vijf? Zijn we dan (nog steeds) een gezellige vereniging met veel recreanten en een wisselend aantal jeugd teams en al dan niet een heren en/of damesteam? Of zijn we een vereniging waar je alleen terecht kunt als je alles over hebt voor basketbal en pas tevreden bent als je in de eredivisie speelt? Of …

Het basketbalseizoen is van start gegaan en de eerste wedstrijden zitten erop. De openingsdag van Blue Arrows was een succes. Ik kon daar helaas niet bij aanwezig zijn. Daarom wil ik hier iedereen alsnog een fantastisch seizoen wensen.

Waarom deze nieuwsbrief ?
Ik wil deze nieuwsbrief gebruiken om de leden, ouders, verzorgers, vrijwilligers en sponsors van Blue Arrows te informeren. In een persoonlijke nieuwsbrief kan ik iets meer ingaan op achtergronden en emoties. Ik wil ook plannen of ideeën opschrijven, zodat iedereen zijn mening kan geven en kan meedenken. Ik wil daarom iedereen oproepen om te reageren op de nieuwsbrieven en mij direct aan te spreken als ik bij Hoenderdaal rondloop. Ik ben vaak op dinsdagavond aan het squashen en ik ben regelmatig op zaterdag aan het kijken of aan het fluiten. Uiteraard mag mailen of bellen ook. Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel naar 06-47619210.