Afgelopen zaterdag 2 april speelden we tegen de Dunckers uit Hilversum. Uit hadden we daar nog (flink) verloren, maar de jongens zijn gaandeweg het seizoen beter gaan spelen. Met een ruime bank (11 spelers in totaal) hadden we ook een voordeel tegen de slechts 6 spelers van Dunckers.

Ondanks goed spel in de eerste helft, kon Dunckers goed bij blijven, vooral vanwege hun boomlange en ijzersterke center die bijna alle punten voor hen scoorde. Ruststand 38-27.

Afgelopen zaterdag speelde JU14-1 een prima wedstrijd tegen Silvertown Lions JU14. Na 3 eerdere verloren partijen was de drang naar de eerste zege erg groot. Misschien op voorhand iets te groot, want na de eerste periode stond Blue Arrows op een 10-15 achterstand. Maar na de eerste onzekerheden werd het spel steeds beter en bij rust stond er een 30-25 voorsprong op het bord.

alt
Afgelopen maand hebben 3 spelers van het nieuwe U14-1 team meegedaan aan het NBB Camp in Elst. Gedurende 5 dagen hebben ze 13 extra trainingen gehad van ervaren coaches/spelers uit de top van het nationale basketball. Rick, Karel Lukas en Florian hadden een super week. Heel gezellig en vooral heel leerzaam.

alt
Nee, geen grap, hoewel we helaas geen actieve speler op het veld gaan krijgen. Maar U14 speler Karel Lukas Osinga was afgelopen 17 augustus op de NBB dag in Almere de gelukkige winnaar van de loterij met als super hoofdprijs een verzorgde reis voor 2 naar het WK basketball dat volgende week begint.

Heel veel plezier Karel Lukas en doe ze allemaal de groeten namens de Blue Arrows.

Vereniging Sponsor