We zijn ontzettend blij dat er twee enthousiaste ouders hebben toegezegd het bestuur te komen versterken. Renate Jongebloet is de moeder van Daan, speler van U12-1, en beoogd penningmeester. Nicolette Baan is de moeder van Aldo, speler van U16, en zij zal het bestuur versterken als secretaris.
Dit betekent dat we nog één vacature hebben en hiervoor zouden we heel graag een basketbal speler vinden, competitiespeler of recreant, die ons kan helpen Blue Arrows nog een stapje verder te helpen. Heb je interesse, wil je een keer praten of meekijken, stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
We hebben een fantastische club en zijn mede door jullie enthousiasme afgelopen jaar gegroeid tot 160 leden! Dit is een geweldig resultaat waar we met z’n allen trots op mogen zijn! Blue Arrows is te groot geworden om door een paar man “gedragen” te worden. We zullen er daarom nu echt met z’n alle de schouders onder moeten zetten en hierbij hebben we dus ook jouw hulp nodig!

“Blue Arrows in de steigers!”

Wij denken dat niemand te beroerd is om iets te doen voor de club, alleen moet het natuurlijk wel iets zijn dat jij leuk vind om te doen, iets wat past binnen je tijdbesteding en iets waar jij voldoening uit kunt halen. Alle taken zijn nu heel overzichtelijk beschreven. Wij vragen jou om een kijkje te nemen tussen alle taken die er te doen zijn binnen de club.

Kijk naar de informatie van de functies en taken binnen Blue Arrows via het artikel Taken en Verantwoordelijkheden.

Introductie van het nieuwe bestuur door de voorzitter
Wow, dit is wel ontzettend gaaf. Na een jaar als teamouder van de U12 rond te hebben gelopen en te hebben gemerkt, en vooral gevoeld, wat een ontzettend leuke club Blue Arrows is, mag ik als voorzitter van die leuke club het bestuur introduceren. Zelf ben ik geen actieve basketballer, maar ik heb wel een jaar of 20 gebald in Amsterdam en ben zelfs in het bezit van een scheidsrechtersdiploma (maar heb wel een opfriscursus nodig!). Floris, mijn jongste zoon speelt nu voor het 2e jaar in de U12.

De nieuwe penningmeester, Carl Altena, is de vader van Guus die ook in de U12 speelt. Carl is een opmerkelijk vrolijk mens voor iemand die de hele dag met getallen speelt, maar gelukkig is hij als het om de clubkas gaat zeer serieus, dus vergeet niet je contributie op tijd te betalen. Carl en ik hebben uiteraard te weinig historie bij Blue Arrows om zo maar even het bestuur over te nemen, zonder inhoudelijke inbreng van echte clubmensen.
Gelukkig was het al duidelijk dat Hans Nieuwenhuijs zich zou blijven inzetten voor de club en daar zijn we heel gelukkig mee zijn. Daarnaast had Ton Wessels al aangegeven best nog iets te willen doen voor de club en hebben we hem kunnen overtuigen dat hij ons het meest zou helpen als hij in het bestuur de portefeuille sponsoring en evenementen zou beheren.
 
Tenslotte, om het team compleet te maken heb je tenslotte ook een lange man nodig, is Ronald Robbers, speler van het herenteam toegetreden tot het bestuur. Daarmee hebben we een 5-koppig bestuur dat er ontzettend veel zin in heeft om verder te bouwen aan Blue Arrows en de club verder te laten groeien. Niet alleen om meer leden te krijgen, maar ook zeker om de club verder te professionaliseren en daarmee de prestaties en beleving naar een nog hoger niveau te brengen. Een fantastisch seizoen voor allen!


Voorzitter Blue Arrows Basketball,

Edwin Boel
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tijdens de BLV van 29 juni jl. is door de vergadering ingestemd met de benoeming van 3 nieuwe bestuursleden. Met de toetreding van Edwin Boel (vader van Floris) als nieuwe voorzitter, Carl Altena (vader van Guus) als penningmeester/secretaris en Ronald Robbers (van ons herenteam) als algemeen lid projecten is er nieuw elan toegevoegd aan het dagelijks bestuur.

WIJ ZIJN SAMEN DE VERENIGING: MELD JE AAN VOOR DE MEELOOPSTAGE !

De openingsdag van Blue Arrows was goed bezocht door ouders, coaches, trainers en spelers, en iedereen was te spreken over de zaken die we dit seizoen willen oppakken. Duidelijk was te merken dat iedereen er zin in had, en dat velen ook vragen hadden. Per team zijn vele zaken met de ouders en spelers doorgesproken door teamouders en coaches. Ook de scheidrechters - en tafelaar cursus werden goed gevolgd. Inmiddels zijn de eerste wedstrijden gespeeld en zijn de eerste club activiteiten opgestart.

LEDEN, OUDERS, KADER EN BESTUUR ZIJN SAMEN DE VERENIGING !

De eerste trainingen zijn gestart en iedereen heeft er weer zin in. Bij Bourgondië is het eerste openingstoernooi voor alle wedstrijdteams en op 11 september is er voor iedereen streetbasketbalwedstrijden gehouden. De openingsdag van Blue Arrows staat voor de deur en belooft een veelzijdige dag te worden. Kortom iedereen is weer met veel overgave met basketbal bezig. Om dit continu te kunnen blijven organiseren heeft de vereniging meer hulp nodig van zowel spelende leden als ook ouders en betrokkenen. Vraag eens op de open dag wat je eventueel zou kunnen betekenen voor de club. Je zal merken dat iedereen wel wat kan doen, en dat het helemaal niet zoveel tijd kost.

Dus meldt je aan bij het bestuur en kom eens langs voor een gesprek wat je zou kunnen betekenen voor de club. Help ons en meldt je aan bij: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Samen zijn we de vereniging !

LEDEN, OUDERS, KADER EN BESTUUR ZIJN SAMEN DE VERENIGING !

Hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad en hebben jullie weer zin in een nieuw seizoen basketbal. Het bestuur en de commissies zijn inmiddels al weer druk bezig de nodige voorbereidingen uit te voeren. Teams, trainers en coaches zijn ingedeeld, trainingstijden en wedstrijden staan op de site, nieuwe tenues voorzien van teamsponsors voor Dames 1, Jongens U14-1 en U16 worden besteld en voorbereidingen voor de openingsdag zijn in volle gang.

LEDEN, OUDERS, KADER EN BESTUUR ZIJN SAMEN DE VERENIGING !

Zoals aangekondigd op de vorige ALV van 20 april en vermeldingen via website en mailingen, had de nieuwe voorzitter en het bestuur zich voorbereid op de ALV van 23 juni jl.

Gezien het onderwerp; invulling vacatures en contributie voor het nieuwe seizoen, moest dit toch degelijk en onderbouwd voor de leden gepresenteerd worden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dit enige tijd en energie kost om dit zo goed mogelijk voor te bereiden.
Het was 20.15 uur en het eerste lid van het damesteam was binnen. Eigenlijk was dit de aanvangstijd van de vergadering, echter de vorige keer begonnen we om 20.30 uur, dus we zouden gaan starten vanaf 20.30 uur was besloten. Inmiddels waren ook vader en moeder van een spelend lid uit de U12 groep binnengelopen.

We hopen dat iedereen een goede Kerstvakantie heeft gehad. Voor basketballers is 2 weken niet ballen natuurlijk wel een moeilijke tijd. Daarom is het mooi dat er nu weer getraind kan worden. Op de website staan de laatste gegevens over de trainingstijden. Half januari beginnen ook de wedstrijden weer. De thuis wedstrijden staan al op de website en later deze week volgt ook de rest van de wedstrijd schema’s. Komende zondag hopen we met iedereen te zien in het Aurora gebouw om een glas te heffen op het nieuwe jaar. Graag tot zondag !

Met sportieve groet,

Herman de Raat
Secretaris Blue Arrows Basketball
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.