Het jaar zit er bijna op; de laatste wedstrijden zijn gespeeld. Als activiteitencommissie hebben we een druk jaar gehad. Drie van de vier leden stoppen er mee dus moesten de nieuwe leden ingewerkt worden. We hebben ook dit jaar weer een mooi schoolbasketbaltoernooi met hulp van veel vrijwilligers mogen neerzetten. Alleen nog het kamp te gaan en daar kijken we enorm naar uit en hopen dan ook dat jullie je allemaal nog even snel aanmelden.  

En dan gaan ze ons echt verlaten. Karin, Arianne en Angelique hebben zich jarenlang geweldig ingezet voor de club en wij gaan deze toppers missen. Bedankt voor jullie geweldige inzet en gezelligheid!!!

Even voorstellen: Thea (Moeke van de club ;-), Anoesjka (moeder Tim U10), Marieke (moeder Tom U10) en Jasmijn (moeder Thorsten U10) – Coördinator  ActiviteitenCommissie.

De volgende activiteiten staan op onze agenda: voor 2017-2018

  • In oktober willen we starten met de basketbalspeeltuin; jonge jeugd op een toegankelijke manier kennis laten maken met basketbal

  • 29 november bezoek Sinterklaas U10

  • december-bedankje vrijwilligers

  • 21 februari-Schoolbasketbaltoernooi (datum nog onder voorbehoud)

  • April afsluiting wedstrijden

Vrijwilligers

Wij zoeken nog vrijwilligers die ons met bovenstaande activiteiten kunnen helpen en wel als volgt:

Basketbalspeeltuin
Twee begeleiders (1 volwassene en een evt jongere begeleider uit bv U14+) die kunnen helpen om een groep jonge kinderen (5/6 jr) spelenderwijs te laten kennismaken met deze prachtige sport. Waarschijnlijk zaterdag- of zondag ochtend, wellicht tijdens wedstrijden.

Sinterklaas
Twee
hulppieten die een uurtje mee kunnen trainen op woensdag 29 november.

Schoolbasketbaltoernooi
We zoeken elk jaar weer vrijwilligers die deze middag kunnen helpen met tafelen en fluiten. De regels voor fluiten zijn heel simpel dus een goede oefening voor beginnende fluiters. Tafelen is nog makkelijker en kan echt iedereen. Dus ook kinderen van de U10 en hoger kunnen zich aanmelden. We hebben wel ongeveer twintig vrijwilligers nodig die dag.  

Het klinkt nog ver weg maar we weten nu zeker dat er nog niets in jullie agenda staat en we hopen daarom op veel aanmeldingen!! Als je mee wilt helpen en voor meer informatie, mail ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 
 
 

In 2009 bestond Blue Arrows Basketbalvereniging samen met Health Center Hoenderdaal alweer 25 jaar. Dit werd natuurlijk gevierd met een unieke activiteit voor alle kinderen. Oud-international Henk Pieterse gaf op zaterdag 20 juni een streetbasketbalclinic voor alle jeugdige spelers en ouderen.

Henk deed dit met veel humor en divers oefeningen voorzien van vette muziek. Iedereen was erg enthousiast en er kon teruggekeken worden op een geslaagde dag.

Hieronder tref je een foto impressie aan van deze dag.

alt

Subcategories