Na het grote succes van vorig seizoen gaan wij ook dit seizoen weer een basketball kamp organiseren. 


Wij gaan op kamp in het pinksterweekend. Iedereen is welkom van zaterdag 7 juni 2014 tot en met maandag 9 juni 2014. Leden vanaf 18 jaar en ouder zijn al welkom vanaf vrijdagavond 6 juni om te helpen met de voorbereidingen.
 
Ook nu gaan we weer naar de prachtige locatie op camping de Goudsberg in Lunteren alwaar we overnachten (in stapelbedden) in een gebouw dat geschikt is voor grotere groepen. De kosten voor het kamp bedragen €85,- p.p. voor het gehele weekend. Dit is een all-in prijs dus zakgeld is niet nodig.

Als je mee wilt dan moet je je opgeven via de e-mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Wij hebben in eerste instantie de volgende gegevens van je nodig:- Voornaam en achternaam
- Het team waar je in speelt

- Indien je jonger bent dan 18 jaar moet je natuurlijk toestemming hebben van een volwassene om mee te kunnen naar het kamp.

Verdere praktische informatie en over de wijze van betaling volgt middels een e-mail aan degenen die meegaan naar het kamp. Geef je gauw op en we gaan er met z’n allen weer een geweldig kamp van maken!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jari Norbart en Wendy van Doorn, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Jari Norbart 06-22222925