Eindelijk is het weer eens zover! Blue Arrows organiseert een mixtoernooi in Hoenderdaal op zaterdag 9 juni 2018. Het mixed toernooi is bedoeld om iedereen een kans te geven om lekker een balletje te spelen met elkaar en het seizoen weer af te sluiten.
 
Voor de jongsten (Basketball’s Cool, U10 en U12) en families binnen Blue Arrows is er van 10.00 – 12.00 een ouder-kind toernooi. Waarbij elk lid één of meer familieleden, vader, moeder, broertjes en/of zussen en ook andere familieleden mag(moet!) meenemen om samen met iedereen een gezellig mixed toernooi te spelen. Je kunt in schrijven als familieteam, half team, met zijn tweeën of individueel en dan zal de toernooicommissie teams samen gaan stellen.
 
Voor het 14+ mixtoernooi spelen we vanaf 12.00 – 16.30 geheel gemixt toernooi. Het thema is NBA teams! Zoek je oude shirt of kom als je favoriete NBA-speler. En let op! Neem je partner, vriend of vriendin gewoon mee.
Er zijn geen kosten voor het toernooi en wij hopen dat iedereen komt met een goed humeur en strakke moves!
 
Schrijf je dus via dit inschrijfformulier in en doe dit vóór 4 juni 2018 zodat er een goede indeling kan worden gemaakt.
 

Wij hopen jullie allemaal te zien op 9 juni aanstaande!


Groeten,
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.