Verenigingen en stichtingen uit de regio’s De Bilt, Bunnik, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist hebben weer meegedaan aan de Rabo Clubkas Campagne 2017. De Rabobank Rijn en Heuvelrug verdeelt € 150.000. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

Blue Arrows ontving met 54 stemmen ruim 450 euro ! Kijk hier voor de volledige uitslag . . .>

Er is flink gestemd door de leden. Bedankt daarvoor! Hierdoor hebben we een mooi bedrag binnengehaald van ruim € 460,-. Dit geld gaan we besteden aan clinics op basisscholen.

Op donderdag 12 november jl. werd op het kantoor van de Rabobank aan de Utrechtseweg in Zeist de uitslag bekendgemaakt van de Rabo Clubkas Campagne 2015. Tijdens de feestelijke finaleavond waren er alleen maar winnaars.

Dit jaar werd er €100.000 verdeeld onder 108 deelnemende clubs. Leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug konden hun stem uitbrengen op deelnemende verenigingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht werden, des te meer geld deze vereniging ontvangt. Dit geld is afkomstig uit het coöperatief dividend van de bank.