Voor de 9e keer organiseerde we op 20 februari 2019 het jaarlijkse schoolbasketbaltoernooi. Ook dit jaar was het een fantastisch evenement waarbij de ruim 260 leerlingen van alle basisscholen in Driebergen konden kennismaken met deze leuke sport. Ruim 30 vrijwilligers zetten hun beste beentje voor om er een geslaagde middag van de maken. Voor de jongste spelers uit groep 4 waren er behalve wedstrijden ook nog leuke behendigheidsspelen met de bal. Speciaal voor de allerjongsten van 5-7 jaar heeft Blue Arrows het Basketball’s Cool programma. Via dit leuke wekelijkse programma kunnen zij zo instromen en bekend raken met de sport.

Het schoolbasketbaltoernooi 2019 zal plaatsvinden op woensdagmiddag 20 februari 2019 van 13:00 tot 18:00 uur in Hoenderdaal.

Net zoals vorig jaar beginnen we met de kinderen uit groep 4 zodat deze ook kennis kunnen maken met basketball. Voor diegene die de smaak te pakken hebben kunnen zich aanmelden voor de Basketball's Cool for Kids.

Tijdschema

  1. Groep 4: 13:00-14:00 uur
  2. Groep 5/6: 14:10-15:50 uur
  3. Groep 7/8: 16:00-18:00 uur

Inschrijving

Teams kunnen worden aangemeld via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Elke school kan maximaal twee teams per groep (dus groep 4, groep 5/6 en groep 7/8) inschrijven dus zes teams in totaal per school. Per team kunnen minimaal 7 en maximaal 10 kinderen worden ingeschreven. Voor elk team is ook een coach/begeleider nodig, dit kan een ouder of leerkracht zijn en dient door de school te worden geleverd.

Programma en gedragsregels

Het programmaboekje (zie ook bijlage) ontvangen jullie uiterlijk 7 februari. Naast het programma zullen hierin ook de gedragsregels worden opgenomen. Leerkrachten en coaches zijn verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen. Wij zorgen voor scheidsrechters, wedstrijdleiding en gastdames/heren.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan horen wij het graag!.


Namens de activiteitencommissie van Blue Arrows

Jasmijn van der Wilden,
Coördinator AC, Blue Arrows
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Subcategories