300 spelers, 34 teams, 8 scholen en de enthousiaste Blue Arrows vrijwilligers maakten het jaarlijkse schoolbasketball toernooi tot een groot succes. Dank aan het activiteiten committee, de scheidsrechters, de tafelaars en alle andere vrijwilligers.

Dit jaar speelden kinderen vanaf groep 4 al mee in het basketballtoernooi. Voor de jongsten waren er daarom ook veel behendigheidsspelletjes. Deze kinderen kunnen zo instromen in het Basketball's Cool programma

Groep 4
1. Uilenburcht 1
2. Uilenburcht 2
3. Dolfijn 1 en Dolfijn 2

Groep 5/6
1. Vuurvogel 1
2. Uilenburcht 2
3. Dolfijn 1

Groep 7/8
1. Valkenheuvel 1
2. Ontdekkingsreis 2
3. Dolfijn 1

Bekijk fotoalbum . . . >

 

Het schoolbasketbaltoernooi 2018 zal plaatsvinden op woensdagmiddag 21 februari 2018 van 13:00 tot 17:30 uur in Hoenderdaal.

Anders dan voorgaande jaren

Misschien heeft u het al gehoord maar wij zijn Basketball's Cool for Kids begonnen en daarom maken we ruimte voor de kinderen uit groep 4 zodat deze ook kennis kunnen maken met basketbal. Verder hopen we door de groepen na elkaar te laten spelen ruimte te creëren voor nog meer deelnemers.

Tijdschema

  1. Groep 4: 13:00-14:00
  2. Groep 5/6: 14:30-15:45
  3. Groep 7/8: 16:00-17:30 uur

Inschrijving

Teams kunnen worden aangemeld via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Elke school kan maximaal twee teams per groep (dus groep 4, groep 5/6 en groep 7/8) inschrijven dus zes teams in totaal per school. Vorig jaar waren dit drie teams per school en we hopen hiermee tegemoet te komen met het verzoek van een aantal scholen om meer deelnemers toe te laten. Per team kunnen minimaal 7 en maximaal 10 kinderen worden ingeschreven. Voor elk team is ook een coach/begeleider nodig, dit kan een ouder of leerkracht zijn en dient door de school te worden geleverd.

Inschrijfformulier is hier te vinden . . . >  De uiterste inschrijfdatum is 31 januari 2018!

Programma en gedragsregels

Het programmaboekje ontvangen jullie uiterlijk 7 februari. Naast het programma zullen hierin ook de gedragsregels worden opgenomen. Leerkrachten en coaches zijn verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen. Wij zorgen voor scheidsrechters, wedstrijdleiding en gastdames/heren.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan horen wij het graag!.


Namens de activiteitencommissie van Blue Arrows

Jasmijn van der Wilden,
Coördinator AC, Blue Arrows
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Op woensdag 22 februari 2017 vond het 6e schoolbasketbal toernooi van Driebergen plaats. Dit jaar deden17 teams van 6 verschillende scholen mee. Het was weer een gezellig en bont spektakel van kinderen in kleurrijke schooltenues, veel vrijwilligers, coaches en toeschouwers.

Na een vrolijke warming up, onder begeleiding van twee fitness instructrices, gingen de wedstrijden van start. Op twee grote velden speelden de teams van groep 7/8 en op 2 halve velden de teams van groep 5/6. De sfeer zat er meteen al goed in. Er werd heel fanatiek gespeeld, gecoached en aangemoedigd. De scheidsrechters zorgden dat er vooral sportief gespeeld werd en hielden de boel goed in toom. En ondanks dat iedereen toch echt voor de beker ging, was er vooral veel sportiviteit, teamspirit en plezier.

Met trots organiseren wij op woensdagmiddag 22 februari 2017 het 6e schoolbasketbaltoernooi voor de Driebergse basisscholen. Ook dit jaar is er weer veel animo! We hebben namelijk 17 teams! 

Voor meer info zie het programmaboekje (zie bijlage of open hier . . . >), mochten er nog vragen zijn, dan kan je altijd een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 

         (Klik op foto voor fotoalbum)


Afgelopen woensdag 17 februari vond in Sporthal Hoenderdaal het 4e schoolbasketbaltoernooi plaats. Het was weer een fanatastisch gezicht om c.a. 200 kinderen verdeeld over 25 teams in de sporthal te zien basketballen.

Eerste plaats bij groep 7/8 was voor Valkenheuvel 1A en eerste plaats bij groep 5/6 was voor de Kring.
Page 1 of 2